BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 45, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 7467
  • 1707
  • 4147
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Unik i sin helhet!
Här bor du i en rymlig tvåa som enkelt går att göra om till en trea. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd och mycket gott skick. Rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En suveränt disponerad bostad med väldisponerad planlösning och förening med ordning och reda på finanserna. 

- Insynsskyddad
- Gavellägenhet
- Klädkammare
- Välskött förening
- Vackra materialval
- Rymligt källarförråd
- Bra förvaring
- Balkong i sydvästläge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktisk inredning. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier belägna i olika väderstreck. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats för den som önskar. Ljusa väggar och välbevarad och vackert parkettgolv. Fräscht, topprenoverat och rymligt kök. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, induktionshäll, kombinerad ugn/mikro och fläkt samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 8 personer. Lägenheten erbjuder ett rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom garderobsvägg som erbjuder mycket god förvaring. Rymligt och stambytt badrum. Utrustat med badkar, handfat med tillhörande kommod, wc och badrumsskåp. Missa inte möjligheten!

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med lummig omgivning.

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Örsbaken 2 omfattar adresserna Borensvägen 35, 37, 39, 41, 43 och 45. Organisationsnummer 769614-8159Föreningen innehar marken med tomträtt som löper ut år 2024 och har Fastum som ekonomisk förvaltning. Välskött förening med klockrent läge mitt i Årsta.

Här bor ni intill Årsta centrum i ett fint smalhus på tre våningar från 40-talet som har tagits väl om hand genom åren. Mot Borensvägen har föreningen tre portar och mot innergården finns tre till. I söder på den lugna innergården har föreningen ett par gräsmattor, grillplats och grönsaksodling. Huset har  34st bostadsrätter och 3st hyresrätter mellan 44 och 68kvm stora.