BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Ringvägen 162 / Malmgårdsvägen, 5 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 9144
  • 1749
  • 9721
Värdera din bostad

Beskrivning

Kärlek vid första ögonkastet. Ibland händer det, vare sig du vill det eller inte. En enda blick, en vy, ett ögonblick som förändrar allt. Här har ni livsnjutarns dröm med panoramavy - Högst upp i huset med kungsbalkong och mäktig utsikt mot Vitabergsparken och vackra Sofia kyrka, det börjar bra eller hur?

Alltså, hallåååå… vilken yta och vilken utsikt?! Vardagsrum, matplats och kök hänger ihop och kan bada i ljus från de härliga glaspartierna. Den upprymda känslan njuter du av alla årets dagar. Att takhöjden gör en rejäl uppsträckning bidrar såklart till det, men utan de fina fönstren hade det inte blivit samma. Men inte nog med det, från lägenhetens kungsbalkong upplever du magi.
Ostörda grillmiddagar i kvällssolen - Ingenting kan slå det! Här har du sol från klockan 15-22 under sommarmånaderna. Gör det riktigt mysigt här, det kommer garanterat att bli ett älskat extrarum så fort våren kommer. Med tanke på att det finns 8 meter sittyta här, platsbyggd förvaring och markiser så blir det naturligtvis här man har sommarfesten och kräftskivan. Det funkar såklart att bara vara du, ett glas vin och en bok. Svep om dig en filt när det mörknar, visst låter det som en dröm?

Nu till köket. Ja, vad säger man? Inte nej i alla fall! Köket från KVIK är väldigt trevligt planerat. Stilrent och helt befriat från onödiga detaljer. När du har diskat undan alla tallrikar och kastruller, är livet snabbt tillbaka på plus. Barnen kanske tillochmed lär sig att gilla fisksoppa i takt med att ni sänker barnstolens sits, vem vet? Mer socialt än så här kan det knappast bli. Färg- och materialvalen gör dessutom att köket smälter in fint i rummet. Väldigt modernt, väldigt snyggt. Köksön i sig själv en god anledning att bjuda till fest med buffé. Säkert ett drömkök för väldigt många med vitvaror från AEG och Bosch, jo jag tackar.

Köket är öppet mot matplatsen. Här är det ombonat att sitta två personer till bords en vanlig måndag, men heller inga problem att sitta 10 pers rätt ut vardagsrummet. Här är du redo för det mesta som kan hända runt matbordet i en familj, livets upp- och nedsidor som ni möter tillsammans. Och ni gör det med mer tidlöst vacker fiskbensparkett under fötterna. Tänk hur många långa middagar och kalas det kan bli här! Nästan hur många som helst får plats, det handlar mest om antalet stolar som ni lyckas skaka fram.

Ett extra tv-rum är inte att förringa när man är en stor familj. Man har ju faktiskt inte alltid samma film- och tevepreferenser. Ibland kan det vara önskvärt att dela upp vuxna och barn, när man har gäster till exempel. Det här är ett srum som gjort för att beta av Netflix-säsonger på löpande band. Och idol-feber på fredagar, så klart!

De två sovrummens placering i förhållande till den sociala ytan är också bra. Det stora sovrummet är ett härligt rum med hög mysfaktor, lätt att komma till ro i med kudden uppuffad i läsläge. Sen kanske det blir så att hela familjen sover här, men det är en annan femma. Härifrån har man för övrigt utgång till kungsbalkongen och den vidsträckta utsikten.

I det andra sovrummet kan barnasinnet utvecklas och mogna i egen takt. Perfekt för barn som vill ha bra lekyta och föräldrar som gärna inte trampar på leksaker överallt (om ni nu kan få dem att hålla sig i sin del med leken …).  Men är ni jobba-hemma-sorten så kan de ju också funka fint som arbetsrum. Det där vet ni bäst själva. Här finns utgång till en härlig balkong i söderläge med chans till härliga soltimmar. Här får du plats med både växter, bord och stolar. Kan man annat än älska att vakna en lördagsmorgon mitt i detta?

Det är få förunnat att ha två toaletter, och det finns såklart här. Här har du allt du behöver för att både starta och avsluta dagen på ett rent sätt. Badrummet gör det smidigt att få in en skön badritual med barnen, för här står ett badkar. Vattenpistoler, badankor och spottande grodor - det finns plats för allt som är mer eller mindre nödvändigt i ett badrum. Efter hårtvätt och nagelklipp är förhoppningsvis favoritpyjamasen nytvättad. Tvättstugan är också en viktig funktion i en aktiv familj, här måste logistiken gå som en symaskin. Inga högar får växa dig över huvudet. Här finns tvättmaskin, plats för hängning och vikning av kläder plus förvaring.

Lägenheten erbjuder gott om förvaring i två inbyggda garderober, förvaringen i sovrummet samt dubbla vindsförråd.

Jag vet att det kanske låter och känns lite för bra för att vara sant, men det är det inte. Kom på visning och se själv, du kommer inte att besviken! En chans som ni inte får missa!

Eftersom det är så många som ringer så ber jag er att boka in er på visning och så tar vi frågorna när vi ses! Tack på förhand!