BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 5, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 11281
  • 668
  • 3743
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet anno 1901!

Varmt välkommen till en av Kungsholmens bästa tvåor! Här bor du i en vacker sekelskifteslägenhet om 42 kvm alldeles intill Kronobergsparken. Här finns tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönster, speglade fönsternischer, plankgolv samt generös takhöjd. Tilltalande planlösning och ett bra ljusinsläpp tack vare stora fönster mot den lugna innergården.

Tilltalande planlösning med ett generöst kök som erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor som går hela vägen upp till tak. Smakfull köksbänk med carreramarmor.  Den maskinella utrustningen består av en spishäll, varmluftsugn, fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. En matplats invid fönstret inrymmer utan problem en matplats med rum för 4-6 personer.

Från köket nås vardagsrummet som även det vetter mot innergården. Här ges ett fantastiskt fint ljusinsläpp från ett tidstypiskt fönster samt balkongdörrar. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer utan problem en soffa med tillhörande möblemang. Liksom i övriga lägenheten ligger här plankgolv och här är väggarna målade i ljust grått som fint bryter av mot vita snickerier.

Sovrummet är rofyllt och äär inne ryms en större säng (i dagsläget står här en 1.80-säng som även går att ha åt andra hållet) samt en generös Walk in Closet med gott om förvaringsmöjligheter. Grå väggar, vita snickerier samt ljust trägolv.

I hallen ligger separat duschrum och samt wc med handfat.

En lägenhet som passar utmärkt för såväl en person som för ett par och vill bo i en vacker sekelskifteslägenhet samt ha nära till allt! Här bor du på en av Kungsholmens bästa adresser i en stabil och välskött förening. Runt hörnet når du Fridhemsplans puls med flertalet matbutiker, service samt mycket bra kommunikationsmöjligheter.

Varmt välkommen!