BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Tollare

Hedenströms väg 11, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 7182
  • 849
  • 3563
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 2:a på våning 4 i populära Tollare. Bostaden är väl disponerad på sina 46 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Från Balkongen har man en fantastisk vy och kan även se vattnet vid Lännerstasundet. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong med dess höga fina läge. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter och en liten soffa i ena änden. Här kan ni njuta och spana in området och se båtar åka förbi vid Lännerstasundet. 

Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljus laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Naturlig och bra matplats för 4-6 pers. Bostaden har ett stort sovrum med goda garderobsutrymmen och som rymmer en större dubbelsäng. Från fönstret har ni ingen insyn. Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, dimmer, golvvärme samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinen och möjlighet till överskåp. 

Välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 4, hiss finns. Lägenhetsnummer C1302. Föreningen Brf Grindstugeparken.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 725 kr (Värme, kallvatten , kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 0.9596 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav El 200 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Grindstugeparken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2015 och består av tre flerfamiljshus med totalt 80 lägenheter. Inflyttning i lägenheterna skedde under 2017. Föreningen äger marken. Läs mer om föreningen på www.brfgrindstugeparken.se

Kommande renoveringar
Detta är en ny fastighet och föreningen är fortfarande under totalentreprenören Bonavas garantitid. Tvåårsbesiktning genomförs 2019.

Ekonomi
Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar.

Tv och bredband
TV, telefoni och bredband - tecknas separat av de boende. Gäller Fiber framdraget. Utbud av tjänster och leverantörer se portal https://zmarket.se

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. I föreningen finns barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och stor övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn. På den lugna innergården finns en skogsdunge, lekplats och miljöhus för hushållssopor och källsortering.

Parkering
Föreningen delar garage med Brf Tollare torg med tillgång till 71 garageplatser och 8 mc-platser. Garageplats kan hyras för 1 000 kr/mån. Garageavtal tecknas separat och i dagsläget finns det lediga platser.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Föreningen godtar delat ägande under förutsättning att samtliga delägare är privatpersoner och att minst en delägare avser bo och bor i lägenheten.

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr. Betalas av köparen

Pantsättningsavgift
473 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

El
Individuell mätning av förbrukning av el, gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Vatten
Individuell mätning av förbrukningen i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Energideklaration
Det finns ej någon energideklaration för föreningens byggnas då detta är en nyproduktion.

Föreningens kontaktuppgifter
https://www.brfgrindstugeparken.se/

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.