BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma- Höglandet

Nockebyvägen 50

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 6240
  • 1131
  • 15016
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att få bo i ljus gavellägenhet som är en 2-3:a med soldränkt uteplats i eftertraktat och bekvämt 50 + boende!
Välkomna till ett fritt, soligt gavelläge med stora fönsterpartier och väl tilltagen uteplats på ca 40 kvm med utsikt över grönska och villor. Här finner ni en trivsam, mycket rymlig 2:a som tack vare en flexibel planlösning enkelt kan göras om till en bra 3:a.

Idylliska Höglandet där trädgårdsstadens vackra villor blandas med charmiga flerfamiljshus. I välskött förening för den som fyllt 50 år välkomnas ni till ett ljust och öppet boende där byggåret är år 2000. Detta gör att planlösningen är såväl funktionell som social till sin planering. Bostaden som idag disponeras som rymliga två rum och kök kan enkelt göras om till en 3:a för den som önskar ett extra sovrum. Genomgående fräscha ytskikt med tapetserade väggar och ekparkett till golv. Till bostadens bästa attribut räknar vi in den stora fantastiska uteplatsen som suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger känslan av att bo i hus. 
I föreningen finns egna p-platser, separat tvättstuga, lokal för umgänge samt en övernattningslägenhet av god standard som medlemmarna disponerar för sin gäster till en kostnad om 200 kr/dygn.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsyta. Hallen välkomnar en på ett trevligt sätt och man ser direkt det fina ljusinsläppet som alla fönsterpartier ger. 

Vardagsrum
Vardagsrummet är ljust och rymligt, här finns plats för både släkt och vänner. Den ena delen av vardagsrummet är något avskild och används idag som matplats samt extra yta för socialt umgänge. Det går även att göra om den här ytan till ett sovrum om man så önskar. Trevligt med fönster i två väderstreck. 

Kök & uteplats
Ett mycket trevligt och funktionellt kök med matplats för 4-6 personer. Vill du äta utomhus så öppnar du bara altandörren till uteplatsen. Här finns plats för bord, stolar och grill. Uteplatsen med sin grönska och stora ytor blir sommartid som en förlängning av lägenheten med ett extra rum. Känslan blir som att leva i ett radhus. 
Köket är komplett med vit köksinredning och goda arbetsytor. Maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, ugn samt spis med fläkt. 

Sovrum
Via hallen når man en stor klädkammare som ligger i anslutning till badrummet och sovrummet. Gott om plats för större dubbelsäng, hel garderobsvägg samt skrivbord. Stort fönsterparti som vetter mot lugna kortsidan. 

Badrum
Badrummet är rymligt och försett med ett fönster som skänker härligt ljus. Badrummet har ett ljust grått klinkergolv tillsammans med ljust gula, helkaklade väggar. Här finns plats för dusch eller badkar om man vill, wc, handfat under spegel samt tvättmaskin.