BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 9217
  • 1362
  • 2219
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna optimala och väldisponerade 1,5:a belägen på populära Sköntorpsvägen 111. Här bor du på 2 trappor med rymlig och inglasad balkong i sydvästligt läge. Rikligt välplanerde kvadratmetrar med Årstaskogen och Årstaviken som närmsta granne.

Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finnns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Rum med gott om plats för soffa och övrig möblering. Mysig sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord. Från rummet nås lägenhetens inglasade och rymliga balkong med utsikt mot lummig omgivning. Fräscht och väldisponerat kök. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med tillhörande ugn och diskho. Möjlighet för diskmaskin finns. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 2 personer. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, handfat, wc, golvvärme och förvaring. Förberett för tvättmaskin. Genomgående fräscha ytskickt som nyligen målats om.

Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. Utöver detta finns utsiktsplats över Södermalm där man kan njuta av solnedgången och bad. Efter badet kan man med några minuters promenad gå ner till det lokala Creperiet, restaurangen Två små svin eller Årstabo Café för att avsluta kvällen.

- Utsikt mot lummig omgivning
- Sydvästligt läge
- Inglasad och rymlig balkong
- Insynsskyddad
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning
- Vindsförråd