BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 20, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 10528
  • 1472
  • 5424
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en unik tvåa om 44,5 kvm med planlösning skapad av arkitekt. En lägenhet för dig som söker det extra så som högt läge, utsikt mot innergård, insynsskydd och exklusiva materialval. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening. Ytskikt i kombination av noggrant utvalt bevarat original och modernt material.

- Balkong i sydvästligt läge
- Högt belägen med utsikt
- Insynsskyddad
- Påkostade materialval
- Unik planlösning
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge
- Walk-through-closet
- Välskött förening
- Nära naturen med badbryggor och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Valla torgs tvärbanestation ca 250 m från lägenheten och övriga kommunikationer
- Närhet till Globen
- Cykelavstånd till Södermalm
Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Denna lägenhet erbjuder dig att ställa höga krav på praktiska förvaringslösningar, ytskikt, bevarat original och material. Påkostat och modernt kök med bänkskiva i marmor. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Ett kök som ger dig möjlighet att utöka dina kulinariska färdigheter. Från köket nås passage som erbjuder en rymlig walk-through-closet som leder in till lägenhetens insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm). Stambytt och helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, handfat och ljusinsläpp från badrumsfönster.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong med sol under dag och kväll. Här kan du njuta av en sen lunch i solen för att sedan sitta kvar till middagen för att njuta av kvällssolen.