BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Kristineberg

Ola Hanssonsgatan 6, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 3659
Värdera din bostad

Beskrivning

Gällande visning, ber vi samtliga spekulanter att föranmäla sitt intresse. På så sätt kan vi fördela visningen och undvika att en större grupp är på plats samtidigt. Intresseanmälan görs på hemsidan.

Önskar du ha individuell visning är det möjligt. Vänligen maila ansvarig mäklare för tidsbokning.

Varmt och trevligt hem med balkong på bästa adress i hjärtat av Kristineberg. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt och ursprungsdetaljer med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Den rymliga balkongen har en underbar utsikt som tillsammans med den halvöppna lösningen till köket bjuder in till härligt sociala kvällar.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Köket har bra arbetsytor och mycket goda förvaringsmöjligheter. Utrustat med inbyggnadsugn, keramikhäll, kyl/frys, köksfläkt samt diskmaskin. Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett fint helkaklat badrum med badkar.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 12 kvm.