BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Spikskogatan 20, vån. 4

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 3672
  • 403
  • 341
Värdera din bostad

Beskrivning

Med utsikt över Solbergaskogens trädtoppar finns nu möjligheten att förvärva en av Skattkistans bästa lägenheter!
Ta möjligheten att bli ägare av denna bostad på våning fyra som karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp och helt insynsfritt läge högt upp i huset.
Två balkonger i olika väderstreck. Den ena vetter mot den lugna innergården och den andra är belägen helt ostört med utsikt över Solbergaskogens trädtoppar, perfekt för den som gillar magiska solnedgångar.
Väl tilltagna ytor i hela bostaden, både i kök och vardagsrum har man plats för hela sällskapet och sommarkvällarna kan man enkelt spendera på balkongerna. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp i hela bostaden.

Här bor man stiligt och tryggt i en bostad som uppfyller även den mest kräsnes krav med hög maskinell standard, stilrena och exklusiva materialval samt en innergård med lekplats och mysiga planteringar. 

Strax utanför dörren är närheten till grönskan. Solbergaskogen samt Älvsjöskogen, perfekt för en löprunda. I direkt närhet har man också en nybyggd förskola.

Föreningen registrerades 2017 och har nyligen lagt om sina lån till väldigt förmånliga villkor vilket gör att man ligger bra till ekonomiskt gentemot den ursprungliga ekonomiska planen. Inom föreningen har man 8 bostadsrättslokaler som erbjuder bland annat butikslokaler, ett perfekt komplement till Älvsjö torg som har ett stort serviceutbud med bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Allt en kort promenad bort. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C. 

En kort promenad bort går buss 173 och 163 som båda passerar Älvsjö station. I år har även planeringsarbetet med den nya tunnelbanelinjen startat som ska trafikera Fridhemsplan - Älvsjö.

I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4).

Generellt om bostaden
- Utsikt över trädtopparna
- Helt insynsskyddat läge
- Yteffektiv planlösning
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Tillval i kök såsom luckor i gråton
- Bra förvaring med Elfa-system
- Kilnker i hexagonform i badrum (tillval)
- Spegelskjutdörrar i hallen (tillval)
- Stilrena materialval
- Väl tilltagna rum
- Färdigbyggt 2019
- Stabil förening
- Kommande t-banelinje 
- Närhet till kommunikation & service