BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge - Saltsjö-Boo

Norrholmsvägen 294

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 11469
  • 760
  • 5179
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt och utbyggt gavelradhus i två plan med den optimala disponeringen för en familj. Därutöver har ni ett av områdets bästa lägen med en altan från vardagsrum rakt mot ett soligt söder i ett skyddat läge. Detta hem måste upplevas på plats, ni kommer ej att bli besvikna! Gillar ni att fånga solens alla timmar är detta hem rätt för er. 

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade radhus i barnvänliga Östra Orminge! Här bor du nära såväl naturen som kommunikationer, skola och butiker. Huset ligger bra till på gården och har ett skyddat läge från altanen. Bostaden har under de senaste åren renoverats till att vara i det skick det är idag. Här finner ni fyra rymliga sovrum, fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum som i sin tur leder ut till altanen i söderläge. bra badrum som inom närmaste året ska stamrenoveras vilket innebär att ni kommer att få två toppfräscha badrum på föreningens kostnad. Välkomnande entréhall.

Här är du garanterad en parkeringsplats. 

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall
Öppen och utbyggd hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Trevligt ljusinsläpp från fönster invid dörr. Klinker på golv med värme. 

Kök med matplats
Rymligt och renoverat kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn samt fläkt. Stilrent kakel i svart, vita luckor och matchande arbetsbänk. Naturlig plats för stort matbord mellan kök och vardagsrum. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv, målade väggar. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i ett skyddat läge rakt åt söder. Här kommer många soliga dagar och kvällar att spenderas.

Badrum
Fräscht badrum med badkar, wc, handfat och spegel. Klinker på golv och helkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. 

ÖVRE PLAN

Sovrum 1-3
3 st generösa sovrum med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Från master bedroom når man en stor klädkammare med fönster. Går att användas som ett kontor/barnkammare.

Badrum
Badrum med dusch, handfat och wc. Fint klinker på golv och kaklade väggar.

Klädkammare
Stor klädkammare med plats för både kläder och linnen.