BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby / Älvsjö

Gamla Huddingevägen 411, vån. 2/2

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 11856
  • 434
  • 1217
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Vissa bostäder har något som gör att de känns riktigt hemtrevliga och det här är en av dem. Högst upp i det fina huset från mitten av 40-talet är det här hemmet beläget. Välplanerad och superfin lägenhet om 56 kvm högst upp i huset. Lägenheten är renoverad till toppskick, modernt och snyggt. Generös takhöjd om hela 2,8 meter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum med balkong, i söderläge, mot lummigt villaområde samt ett fräscht och helkaklat badrum. Belägen i områdets bästa förening, låg belåning, äger marken och har mycket låga avgifter.  P-plats finns att hyra för 150 kr/mån. Detta är en lägenhet med alla rätt!


Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus. En kort bit från lägenheten finns bl.a en mataffär. Centralt boende med flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örbycentrum på kort promenad. Här trivs man och det är bara att flytta in! Mycket bra kommunikationer med buss strax utanför som på några minuters avstånd ansluter T-bana i Liljeholmen eller Bandhagen och pendeltåg i Älvsjö.

Hall
Välkomnade hall som leder in till lägenhets vardagsrum, förbi köket och badrummet på andra sidan. Bra plats för avhämtning av ytterkläder och skor. Går även att möblera med byrå. Fint ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Till höger om hallen finner du det fräscha badrummet. Smakfull färgskala i vitt med blå detaljer. Här finns en dusch med fällbar duschvägg, handfat med kommod undertill och spegelskåp ovan, handdukstork och en WC. Plats finns för den som önskar installera tvättmaskin. 

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med plats för en stor soffa, fåtöljer, soffbord och TV-möbel. Två fina detaljer är fönsterbrädan i sten och den öppna planlösningen mot köket. Detta ger ett härlig ljusflöde till lägenheten. Ljusa färger på väggarna och fint ekparkettgolv.

Kök
Trivsamt kök i absoluta toppskick. De vita släta köksluckorna samspelar snyggt mot det vita kaklet med mörka fogar och bänkskivan i ljusgrått utförande. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen i underskåp, överskåp och hyllplan. Den maskinella utrustningen består av dubbel kyl & frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro i högskåp samt rostfri fläktkåpa. Plats finns för ett matbord för 4-6 personer. Ostört läge med utsikt över området omkring.

Sovrum
Från vardagsrummet har man ingång, via portal med stora garderober på vardera sida, till det rogivande och lugna sovrummet. Ingen insyn och med vacker utsikt. Stort sovrum som med enkelhet inrymmer dubbelsäng, sängbord och annan möblering. Smakfullt med vitmålade väggar och svartmålat plankgolv. Från sovrummet kommer man ut till den underbara balkongen i söderläge, här kan man njuta av solen under sköna sommardagar. Vackert belägen med utsikt mot Örbys grönskande villaområde.