BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Drakenbergsgatan 6

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 13931
  • 340
  • 3818
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringschans!

Sju trappor upp i huset (hiss finns) finner ni en perfekt planerad etta med balkong i västerläge. Tack vare det höga läget i huset samt det fria läget mot den stora gården är lägenheten väldigt ljus. Detta är lägenheten för er som vill sätta eran egna prägel på ytskikten då lägenheten skulle behöva en ytskiktsrenovering.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt matbord. Härifrån når ni balkongen med plats för sittplatser och planteringar, balkongen vetter i fritt västerläge. Separat kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Den maskinella utrustningen i köket består av spis, ugn, kyl och frys. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare som även skulle kunna disponeras som ett litet sovrum (grannar har gjort om klädkammaren till sovrum). Rymligt badrum med dusch, handfat, spegelskåp och wc. Välkomnande hall med plats för avhängning samt skoförvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Väl omhändertagen föreningen med många dolda tillgångar. Föreningen sänkte avgifterna med 5% i april 2018.

Här bor ni på populärt läge i Hornstull, med Tantolunden, Årstaviken och Hornstulls galleria precis utanför porten. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen och Högalidsparken. Goda kommunikationer via röda linjen, samt flertalet bussar. Buss fyra stannar runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

- Ljus etta med balkong i västerläge
- Väldisponerade ytor
- Perfekt läge invid Tanto med Hornstulls puls runt knuten
- Populär och väl omhändertagen förening