BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skagersvägen 11, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4939
  • 84
  • 2815
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här erbjuds en klockren Årstapärla i gott skick med välbevarat original. Belägen på 2 trappor i populär och gedigen bostadsrättsförening med låg belåning. Här bor du endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom platsbyggd garderob. Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat och påkostat kök med gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som matbord, fåtölj eller tv-möbel. Ljusa väggar och parkettgolv i original. Utgång till rymlig balkong i sydvästligt läge. Insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering så som sängbord och extra förvaring. I sovrummet finns dessutom en rymlig garderob. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, dusch och förvaring. I badrummet finns dessutom ett stort badrumsfönster.

- Renoverad
- Insynsskyddad
- Högt i tak
- Bevarat original
- Balkong
- Bra förvaring
- Två förråd
- Välskött förening
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.