BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 42A

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 8620
  • 1221
  • 4014
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning.
Vardagsrum med plats för soffa med TV-hörna samt möjlighet till hemmakontor eller liknande. Välplanerat och ljust med ett härligt ljusinsläpp. Ljusa färger med charmigt fiskbensparkett. Köket ligger separat och är välutrustat, gott om förvaring tak vare den generösa takhöjden. I anslutning finns matplatsen där du kan ha upp till 4-5 sittande. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn samt spis och fläkt.
Badrummet är helkaklat med dusch, handfat, wc samt tvättmaskin. Genomgående ljust med högblanka skåpluckor, gedigen bänkskiva samt marrakech kakel.
Rymlig hall med smarta förvaringslösningar. I anslutning ligger badrummet i helkaklad regi. Dusch, handfat med komod, toalett och tvättmaskin.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Billingen 2 är en mycket trevlig förening med 24 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Stabil förening
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Optimal planlösning
- Ett par minuters promenad till tunnelbana och tvärbana

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.