BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Talluddsvägen 29

  • 3 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 4699
  • 624
  • 18751
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till den som avnjuta naturens skönhet när den är som bäst samtidigt som du har goda kommunikationer in till stadens puls! 

Huset ligger i ett insynsfritt läge, inbäddad av träd och häckar med sjöutsikt från både altan och övervåning. När du anländer till fastigheten möts du av en uppfart med gott om plats för såväl din egen bil som gästernas. Väl ute ur bilen möts du av frisk luft, lugna gator och kvittrande fåglar. Så snart du passerar in genom grinden till denna sagolika och pittoreska trädgård så fylls du av en speciell känsla som endast kan upplevas på plats. Du passerar in i sagolandet och känner ett otroligt lugn. Här finns alla dygnets soltimmar att avnjuta från flera olika platser, själv är favoriten hammocken. Därifrån kan du se hunden springa lös med barnen hack-i-häl, hur grönskan frodas i växthuset eller bara sitta och beundra det vackra Drottningberget på andra sidan Glasbrukssjön. 

Det finns två friggebodar på tomten som båda rymmer plats för gästsäng och enkel förvaring, idag används den mindre friggeboden som ett extra förråd. Inne i huset är nedre plan byggt för stora sociala sammankomster med spaciöst vardagsrum med öppen spis, matsal för upp till 10 personer och ett välutrustat kök med gott om arbetsyta. Under sommarhalvåret så finns även här utgången till husets stora terass som leder ner till trädgården. Idag står här ett stort middagsbord för upp till 8 personer, grill, solstolar och växter i mängder! Det finns även på detta våningsplan ett stort badrum, tvättstuga och husets pannrum.

Vidare direkt när du kliver upp på övervåningen så möts du av en mäktig panoramavy över Glasbrukssjön. I det stora rummet så finns det gott om ljusinsläpp ifrån fyra olika väderstreck vilket kombinerat med ljusa väggar skapar en oslagbar trivselmiljö. Övervåningen är idag två sovrum, WC, arbetsyta samt förråd och garderob. Det går med enkla medel att skapa ett till sovrum för familjen med två barn. ( Se alternativ planlösning) 

Med närhet till Glasbrukssjön med dess badplatser, stora grönområden som Grantomta och de eftertraktade geografiska läge så är detta något utöver det vanliga. 

Är du intresserad? Hör av dig så bokar vi in en privatvisning!