BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 2D.

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 3.250.000 kr Accepterat pris
  • 8105
  • 1634
  • 2072
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i centrala Sundbyberg med påkostade materialval och ytskikt utöver det vanliga! Här bor du i en nyproducerad lägenhet med stora fasadfönster med franskbalkong och en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning och generös takhöjd.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i marmor.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum med bra förvaring. Ett stilrent badrum utrustat med regndusch, kombinerad tvättmaskin och golvvärme. I anslutning till vardagsrummet finns ett rum som kan användas till klädkammare eller kontor.

RIO är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med flertalet fönsterpartier från golv till tak

 

- Exklusivt boende
- Påkostade materialval och ytskikt
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fasadfönster med fransk balkong och härligt ljusinsläpp
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd 2.70 m
- Rymlig klädkammare
- Låg avgift
- Gemensam takterrass
- Centralt i Sundbyberg
- Vattenburen golvvärme
- Källarförråd
- Övernattningslägenhet

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 1. Lägenhetsnummer D1107. Föreningen Brf Rio i Sundbyberg.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.250.000 kr Accepterat pris. Månadsavgift 2 708 kr (Värme, kall VA ingår). Andel i föreningen är 0.5768 %.

Driftskostnad

Totalt 437 kr/mån (5 244 kr/år) varav El 206 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån, Övrigt 81 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade. Punkten övrigt avser en obligatorisk kostnad för tv basutbud.

Byggnadsår
2019

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Föreningen
Brf RIO i Sundbyberg registrerades 2016-02-16 och är en 3D-fastighet där de kommersiella lokalerna på entréplanet ägs av en annan fastighetsägare. Föreningen omfattar 173 st bostadsrättslägenheter.

Gemensamhetsutrymmen
Takterrass, grovtvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, garage, Sophantering sker genom mobilt sopsugsystem samt källsorteringsrum.

TV- och internetanslutning
Lägenheten är ansluten till fiber. Tv basutbud med 8 kanaler tillkommer som en obligatorisk kostnad 81kr/mån. Öppet nät så varje medlem väljer och bekostar själv vilken internettjänst man vill ha.

Garage
Föreningen disponerar 80 st garagesplatser, ca 1900kr/mån.

Kommande avgiftsförändringar
Finns inga beslut om avgiftsförändringar

Ventilation
Lägenheter ventileras via mekanisk från- och tilluftssystem, ur rånluften återvinns värme.

Överlåtelseavgift
1 113 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
445 kr.

Områdesbeskrivning

Här erbjuds en lugn boendemiljö med charmig småstadskänsla nära centrum och sköna grönområden.

Sundbybergs centrum finns inom några minuters gångavstånd med stort utbud av shoppingmöjligheter, cafeér och restauranger,  mysiga Sturegatan samt utmärkta kommunikationer. I närheten finns även Sundbybergs nya mötesplats, det populära kvarteret Signalfabriken som inrymmer bostäder, hotell, restauranger så som The Public och populära Phil's Burger, bibliotek, gym m.m. Även promenadavstånd till nyupprustade Tuletorget med nyöppnade restauranger, matbutik, café och gym.

Inom promenadavstånd ligger grön- och naturområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön samt Ursviks motionsområde. I området finns även flera parker bl.a. Marabouparken med grönska, utställningar, konsthall och nyupprustade och omtyckta Tornparken.

Utmärkta kommunikationer inom gångavstånd till både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar. En ca 20 min promenad till Mall of Scandinavia där ni har ett stort utbud av restaurenger och affärer i en klass för sig.

Ett hem i en friare miljö - i staden!