BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tullgårdsgatan 20, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 12801
  • 684
  • 8416
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en optimalt planerad 3:a (möjlig 4:a) med alla rätt! Näst högst upp i fastigheten finner ni denna ljusa lägenhet med balkong i rakt söderläge och utsikt över Hammarby kanal och Hammarby Sjöstad. Lägenhet har ett ostört soligt läge i modern fastighet i populär och välskött förening med både övernattningslägenhet, samlingslokal, och en bastu. Bostaden är genomgående och med delvis öppen planlösning vilket ger ännu mer rymd och ljusinsläpp. Förutom matplats, vardagsrum, kök, två riktiga sovrum och badrum finns också en stor klädkammare som skulle kunna nyttjas som ett arbetsrum. Ett boende som måste upplevas på plats!

Hall
Väl inne i lägenheten möts du av en stor och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober om så önskas. I anslutning till hallen nås det rymliga badrummet med bl.a. badkar och tvättmaskin. 

Vardagsrum & Kök
Vidare i lägenheten finner du det trevliga köket med förberett för diskmaskin, bra skåpsförvaring och arbetsytor, samt kyl och frys i fullhöjd. Matplats för 4-6 personer. Både i hallen, köket och vardagsrummet ligger det fina vita trägolvet och väggarna är målade i grön harmonisk ton. Det stora vardagsrummet har gott om yta för större soffdel samt matsalsbord. 

Balkong
Från vardagsrummet når man balkonger med sjöutsikt där man kan sitta och titta på båtlivet och allén utanför. Balkongen är i soligt söderläge.

Sovrum 1 & 2
Båda sovrummen är rymliga och får plats med både skrivbord, dubbelsäng eller övrigt önskvärt möblemang. Parkettgolv i båda sovrummen. Ena sovrummet är målat i fin jordnära ton, och det andra har en smakfull, blommig tapet. Från sovrummen har man utsikt mot Blecktornsparken med båtande fåren. 

Badrum
Rymligt badrum med tvättmaskin, badkar, toalett och handfat.