BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 86, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en mycket väldisponerad tvåa med en solig balkong med lummig utsikt högt upp i det k-märkta 30-talshuset på våning 3 (hiss finns).

 

Här bor ni en i en social och välplanerad bostad med stora fönsterpartier (fönster i två väderstreck i alla rum) som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. När du stiger in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring bakom garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Via hallen når du lägenhetens alla rum. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel mellan rummen. Köket har gott om arbetsyta och uttag samt bra förvaring bakom vita köksluckor. Här finns maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Mellan kök och vardagsrum kan ni enkelt placera matbord. Vardagsrummet har fantastiska fönsterpartier i två väderstreck. Ni kan enkelt möblera detta rum med soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Från detta rum når ni en stor och rymligt balkong med gott om plats för balkongmöbler, odlingar och mycket mer. Sovrummet nås via hallen och har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även rymliga garderober. Badrummet är helkaklat med dusch, wc, kommod, handfat och handdukstork.

 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet högt upp i huset med en balkong utöver det vanliga. Precis intill Årstavikens grönskande promenadstråk och kolonilotter och en kort promenad till Skanstulls stadspuls med tunnelbana, köpcentrum, restauranger och barer.

 

- Social planlösning

- Stort kök och vardagsrum

- Lummigt område

- Vackra fönsterpartier i två väderstreck med generöst ljusinsläpp

- Stor balkong

- Bra förvaring

 

Varmt välkomna!