BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 56

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld

Beskrivning

Äntligen en 4:a högt upp med milsvid utsikt i bästa västläge - detta är verkligen en chans som inte får missas! Här möts du av en klassisk planlösning från 50-talet med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en generös balkong helt utan insyn med suverän utsikt, goda förvaringsmöjligheter, originaldetaljer och helrenoverat badrum. Bo med hiss nära centrum.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter i två inbyggda garderober. Laminat på golvet och vitmålade väggar. Trivsam möblerbar inre hall med en vacker glasad vägg och dörr i original som leder in till vardagsrummet. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man enkelt får plats med både soffgrupp och övrigt möblemang. Fönster ut mot balkongen och de grönskande omgivningarna och solens strålar under eftermiddag och kväll. Laminat på golvet och vitmålade väggar.

Balkong
En utmärkt balkong som har plats för sittgrupp och grönskande odlingar. Men framförallt är det förstås utsikten och läget i väst som är det kanske absolut bästa med balkongen. Balkongen är dessutom inglasad vilket ger ett extrarum året runt. 

Kök
Ett fint och välskött kök som är stambytt med fokus på matlagning. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt och dubbel ho. Förberett för diskmaskin. Laminat på golvet och målade väggar.

Sovrum 1 & 3
Två rofyllda sovrum helt utan insyn. I rummen finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. I sovrum tre finns fyra inbyggda garderober. Laminat på golven och vitmålade väggar.

Sovrum 2/ matrum
Rummet används idag som matrum men används lika bra som ett fullstort sovrum med plats för dubbelsäng. Två inbyggda garderober. Laminat på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
Totalrenoverat badrum 2016 med vita kaklade väggar och snygg röd mosaik från Andy Warhol. Utrustat med dusch med vikväggar, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme. Om man önskar skulle det vara möjligt att öppna upp mot wcn för ett större badrum. 

WC
Stambytt wc utrustad med wc och tvättställ. 

Förråd
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.