BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 17

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 7201
  • 797
  • 4621
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna drömmiga 2:a med fransk balkong och lyxiga materialval!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och bastu.

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och knoppar i silver. Bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i marmor. Vitvaror såsom kyl/frys i vitt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i vitt, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger med öppen planlösning mot det lättmöblerade vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Här finns en fransk balkong med dubbeldörrar, öppna upp och njut av solen i hela vardagsrummet. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med duschvägg, toalett, handfat, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Sovrummet rymmer stor säng och har mycket bra förvaring i platsbyggd garderob bakom skjutdörrar. Trevligt fönster som ger ljus och rymd till rummet. Sovrummet är ljust och målat i vitt. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar i vitt samt vackra fönsterbänkar i sten.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2026. Bra cykelväg hela vägen till Slussen (8 km).