BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SoFo

Bondegatan 3 D, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 11314
  • 1572
  • 3227
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk 1:a med separat sovalkov och utsikt mot föreningens mysiga innergård. Det har funnits ett bygglov för en rymlig balkong som idag behöver förnyas (se bilaga)! Här finner ni en smart planerad lägenhet med renoverade ytskikt och nya vitvaror, där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Lägenheten är belägen i populära SoFo och har ett stilrent kök samt bevarade detaljer från byggåret 1929 så som fiskbensparkett och spröjsat fönster. Lägenheten är belägen på tredje våningen i gårdshuset och har ett härligt, generöst ljusinsläpp.

I denna lägenhet finner ni ett luftigt rum som enkelt går att möblera med större soffgrupp samt matbord där ni kan ha trevliga middagar. Köket har bra förvaring bakom ljusgrå luckor samt ett fönster mot gården. Här finns fräsch maskinellutrustning så som kyl/frys, eldriven ugn, gasspis med två plattor och diskho. Sängen ryms i den trevliga sovalkoven. Badrummet stort och luftigt - utrustat med dusch, handfat, WC, kombinerad tvätt- och torkmaskin samt kommod med rymlig förvaring. Välkomnande hall med gott om förvaring samt en klädkammare.

Balkong: Enligt föreningen så har det funnits ett bygglov för balkong för denna lägenheten, bygglovet var giltigt tom 2014. Se bifogad bilaga från föreningen.

- Toppen läge i SoFo med Nytorget som granne
- Har funnits bygglov för balkong (info från säljaren och föreningen)
- Nyrenoverade ytskikt och nya vitvaror
- Fiskbensparkett samt spröjsat fönster
- Goda möbleringsmöjligheter
- Sovalkov
- Belägen högt upp i huset med härligt ljusinsläpp
- Kombinerad tvätt- och torkmaskin