BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ymsenvägen 8, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld

Beskrivning

Ta hissen och åk upp till våning fyra. Här möts du av en rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns två originalgarderober med överskåp som bidrar till lägenheten goda förvaring. Väl inne i lägenheten finns ett rymligt och lättmöblerat rum med stora sociala ytor. Här finns plats för säng, matbord och soffa. Från rummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i sydostligt läge. Här erbjuds milsvid utsikt mot bland annat Södermalm. Köket är i fint skick med plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys och häll med tillhörande ugn.
Stambytt (-00) och helkaklat badrum med klinkergolv. Här erbjuds dusch, wc, förvaring och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Söker du en gedigen och stor förening som äger marken med låg belåning? Då är detta rätt förening för dig. Föreningen Sköntorp är en populär förening med god ekonomi vilket även resulterar i den låga månadsavgiften. Brf HSB Sköntorp har ett antal gemensamma utrymmen bland annat en gemensam takterrass med milsvid utsikt. Föreningen har även en snickarbod och ett pingisrum som de boende får utnyttja. Tvättstugan är i mycket gott skick och finns i källaren. Här finns även en spontan tvättstuga.

- Rymlig etta
- Milsvid utsikt
- Välplanerad
- Stambytt
- Bevarat original
- Balkong med utsikt
- Takterass med kvällssol
- Hiss
- Låg belåning om 993 kr per kvm