BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Vintergatan 2C

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt boende i ett av centrala Sundbybergs modernaste byggnader på attraktiva Vintergatan i populära Brf Rio. Lägenheten kännetecknas av exklusiva och påkostade materialval och ytskikt utöver det vanliga. En genomgående planlösning i två väderstreck tillsammans med stora fönsterpartier från golv till tak erbjuder lägenheten ett fantastiskt fint ljuinsläpp. Här får ni både och en stor balkong och en lummig oas till uteplats mot den rofyllda innergården. Här bor ni i en modern fastighet som stod klart 2019 med garage, gemensam takterrass, festlokal och övernattningslägenhet för att bara nämna några bekvämligheter. Ett stenkast från allt det bästa Sundbyberg har att erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts ni av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och sociala planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från det stora fönsterpartierna i fil. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, exklusiva ytskikt som ger som en röd tråd genom hela lägenheten från både badrum till kök. Genomgående ekparkett i holländsk läggning och målade väggar i ljusa färger gör det till ett enkelt hem att inreda.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum och perfekt utrymme för stor matplats och goda sällskapsytor samt två rogivande sovrum mot innergården. Mycket bra förvaringsmöjligheter genom flera integrerade garderober samt rymligt källarförråd som tillhör. Köket har bra arbetsytor och skåpförvaring med bänk- och stänkskiva i vacker kolmårdsmarmor. Moderna integrerade vitvaror från Siemens i form av kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll och varmluftsugn. 

Den generösa balkongen nås via vardagsrummet/köket. Kliv ut till det extra rum som här bildas under sommarhalvåret. Här får ni generösa ytor som erbjuder plats för loungegrupp och sol under delar av dagen. Ni får även en lugn och lummigt grönskande uteplats där ni avnjuter svala sommarkvällar med möjlighet till matplats, grill och trevligt umgänge.

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten når ni enkelt  Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med välskött fastighet och tillhörande garagemöjligheter. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

- Exklusivt boende med hotellkänsla, påkostade materialval och både balkong samt uteplats!
- Öppen och social genomgående planlösning åt två håll med gott om integrerade förvaringsutrymmen
- Stilrena materialval genomgående och stora fönsterpartier i fil från golv till tak som släpper in ljus
- Drömkök med fina detaljer och ett stort lyxigt badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer och närhet till city och närhet till Lötsjön och dess fina naturområde
- Källarförråd, garage, gemensam takterrass, festlokal och övernattningslägenhet
- Sturegatan i direkt närhet med all tänkbar service, restauranger, kommunikationer m.m.