BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Fasanvägen 29

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 7202
  • 362
  • 4814
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna sällsynta fyra i eftertraktade Saltängen. Här bor ni i ett idylliskt område som är lugnt och tryggt. Vill ni bo nära natur, service, vatten, skolor och goda kommunikationer får ni inte missa denna bostad som sällan är till salu i området!

Denna välplanerade lägenhet om 93 kvm erbjuder tre sovrum, ett luftigt vardagsrum, två badrum, kök, en rymlig hall, en klädkammare samt en underbar balkong i eftermiddagssol. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd med gott om förvaring. Bostadsrättsföreningen är väldigt populär med sin stabila ekonomi, låga belåninggrad, låga månadsavgifter samt att bredband även ingår i avgiften!!

HALL
Hallen sträcker sig längst lägenheten och den ger åtkomst till de flesta rum. I hallen nås även klädkammare/förråd.
SOVRUM
Det stora sovrummet erbjuder ekgolv, garderober och plats för stor säng. Sovrummet intill har stor rymd med plats för flera sängar. Det tredje sovrummet ligger avskilt i anslutning till köket. Det är utrustat med ekgolv och garderob.
KÖK
Ljust och fint kök med plats för köksbord, rymlig köksbänk och flertalet köksluckor med god förvaring. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd mikro, kyl/frys och ugn.
VARDAGSRUM
Detta är bostadens sociala centrum. Med härligt ljusinsläpp från två väderstreck gör rummet ljust och rymligt. Här finns det plats för soffgrupp, matbord, skrivbord, vitrinskåp eller annat möblemang efter önskemål.
BALKONG
Från vardagsrummet nås den härliga, insynsfria balkongen med sol från lunch och framåt.
BADRUM
Bostaden har två badrum, där det större är helkaklat och utrustat med dusch samt tvättmaskin.

 

- Sällsynt fyra i populära Saltängen
- Stabil förening med låg belåningsgrad och låg avgift
- Bredband ingår i avgiften!
- Balkong i västerläge


Välkommen på visning!