BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 3b, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 5850
  • 353
  • 8927
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk välplanerad och underbar trea högt upp med både delvis sjöutsikt och delvis utsikt över lummig och mysig innergård. Lägenheten har en genomgående och öppen planlösning med en terrassliknande balkong om ca 25kvm! som löper längs med hela lägenheten.

Hall
Trevlig och rymlig hall med otroligt bra förvaringsmöjligheter bakom hel skjutdörrsgarderob som rymmer allt och lite till. Dessutom finns plats för hallmöbel om man önskar. 

Vardagsrum
Trevlig delvis öppen planlösning med kök. Här finns plats för sittgrupp, mediamöbler och bokhylla. Utgången till balkongen nås härifrån och blir som en förläning av lägenheten tack vare storleken. 

Balkong
Balkongen ligger i österläge om ca 25 kvm. Detta blir som ett extra rum mer än halva delen av året med plats för både sittgrupp, matgrupp, odlingar och dylikt. Härifrån ser man båtlivet runt hammarbyslussen och mot föreningens trevliga innergård.

Kök
Trevligt välutrustat kök med alla bekvämligheter som induktionshäll, diskmaskin, mikro, varmluftsugn och dubbel kyl och frys. Mycket trevligt kök med bänkskiva i laminat, vita släta luckor med marmor stänkskydd. Påkostat och snyggt.
Naturlig matplats invid fönsterparti med kanalglimt.

Sovrum
Här bjuds på två sovrum varav ett Master Bedroom som ligger avsides med plats för både dubbelsäng och arbetsbord eller byrå. Det andra sovrummet ligger i fil med kök, även här plats för stor säng och här ryms förvaringen via klädkammare.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt med golvvärme och spotlights. Här finns förutom WC-stol, kommod samt spegelskåp, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

I föreningen finns det även garage som man tar sig lätt till med hiss hela vägen och förrådet finns i samma trappuppgång. 

- Terrassbalkong om ca 25kvm med delvis sjöutsikt
- Öppen planlösning
- Mycket goda förvaringsmöjligheter
- Takhöjd om ca 2,6m
- Hiss hela vägen ner till garaget och fina gemensamma innergården
- Källarförråd
- Föreningen äger marken
- Promenadavstånd till Skanstull
- Haga bageri invid porten