BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 10, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 12258
  • 996
  • 3624
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftespärla! Högt belägen bostad med balkong, perfekt planlösning och underbar bevarad charm. Bostaden ligger i ett av Liljeholmsvikens vackraste hus uppfört 1915. Lugnt och ostört läge med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget.

Bostaden erbjuder härlig karaktär med genuin sekelskiftescharm såsom spegel dörrar, vackra trägolv och underbara spröjsade fönsterpartier i burspåk vilket gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden i kombination med generösa fönsterytor gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 


Optimalt planerad bostad där alla rummen ligger i ostört läge med generösa sociala ytor och utgång till mysig balkong. Här finns vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt. Stort sovrum med rymlig garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Lägenheten är smakfull med ljusa harmoniska färger och vackra mörkbetsade trägolv. 

Bostaden är belägen i ett lugnt och ostört område med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Mycket populär och lågt belånad förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man nära till både Liljeholmstorget och Södermalms stora utbud. Stadens kanske bästa kommunikationer med både T-bana, tvärbana mindre än fem minuter bort. Även pendeltåget finns mycket nära. Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen.

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall 
Genom vacker säkerhetsdörr nås hallen som välkomnar dig in i lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Direkt innanför entrén finns plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. På golvet ligger vackert mörkbetsat trägolv som löper vidare in i hela lägenheten.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med en luftig atmosfär som karaktäriseras av det vackra burspråket med spröjsade överfönster som medför ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt över gården. Här finns härliga ytor för det stora sällskapet. Ett rum att trivas i året om!

Kök
Smakfullt kök med mycket goda förvaringsytor vars köksskåp sträcker sig hela vägen upp till taket och skapar mer förvaringsutrymme än de flesta behöver. Köksutrustningen består av integrerad diskmaskin och fläktkåpa, underlimmad diskho, varmluftsugn, spishäll samt kyl/frys. Allt stilfullt i rostfritt. Här kan man sitta 6-8 personer. Rummet har härliga vinklar och en trevlig detalj är det infällda fönstret. Från köket når man även den mysiga balkongen som ligger i lugnt och ostört läge. 

Sovrum
I anslutning till hallen ligger ett stort sovrum med vackert fönsterparti med spröjsade överfönster som skapar rikligt med ljusinsläpp och trevlig utsikt över innergården. Här finns gott om plats för dubbelsäng och arbetshörna. Garderobsväggen betsår av 6st rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum 
Rymligt och tilltalande badrum med vita kaklade väggar och vacker mosaik på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc, kommod och handdukstork.