BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Åsögatan 92, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 11741
  • 1018
  • 4435
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad tvåa med fina originaldetaljer! Generös balkong i ett högt och fritt läge med kvällssol!

Varmt välkommen till en smakfull tvåa på Åsögatan 92! Här bor du i en 1930-talslägenhet om 42 kvm i mycket fint skick med bra läge. Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönsterpartier, generös takhöjd samt fina originalgolv. Här bor du i ett lugnt kvarter men med pulsen runt hörnet. Lägenheten är i fint skick med bra planlösning och pricken över i:et är balkongen i högt och fritt läge som ger härlig kvällssol! 

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Till höger i hallen finner vi badrummet som är i fint skick och renoverades i samband med stambytet. Här inne möts du av klinkergolv och vita kaklade väggar. Wc, handfat, ett ovanhängande spegelskåp, bra belysning samt dusch med vikbar duschvägg. 

Vidare in i lägenheten ligger köket som erbjuder både bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Träfärgad bänkskiva och vita skåpluckor. Här finns även ett välbevarat serveringsskåp i original. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, elugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin.

Från köket nås vardagsrummet som är väl tilltaget och har ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti tillsammans med balkongdörren. Här erbjuds en härlig utsikt och en fri vy. I vardagsrummet finns gott om plats för ett större matbord med rum för 4-8 personer samt soffa med tillhörande möblemang. Liksom i övriga delen av lägenheten är väggarna målade i vitt som här snyggt bryter av mot fiskbensparkett i original som är vackert slipad och behandlad. Här finns en inbyggd klädkammare och ytterligare garderober finner vi i innerhallen som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Balkongen är pricken över i:et och är belägen i ett högt och fritt läge med härlig utsikt. Här ryms såväl ett mindre möblemang som växter och du kan njuta av kvällssolen!

Sovrummet ligger separat och nås via vardagsrummet. Här inne finns gott om plats för en större säng (i dagsläget står här en 1.20-säng). Även här finns ett stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. På golvet ligger heltäckningsmatta och väggarna är målade i vitt.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo med bra planlösning högt upp i huset. Runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar och caféer. Stabil förening. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här bor du i en av Söders bästa tvåor!

Varmt välkommen!