BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta strand

Rådagatan 6

  • 5 rum och kök
  • 135 kvm
  • 5.720.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till områdets största radhus - med en suverän planlösning & 4 generösa sovrum på övre plan, ett stort vardagsrum och en friköpt tomt på 201 kvm. Perfekt gavelläge och med en total yta på ca 165 kvm!  Det som verkligen sätter sin prägel på huset är gavelläget och tomten mot grönskande omgivningar och i bästa sydvästläge.

Skicket? 

En oslipad diamant, ett hus för den händige, blivande drömboende, sätta sin egen prägel, från koja till slott, en kärleksfull hand osv. osv. 

Detta hus behöver RENOVERAS!

Du köper en suverän planlösning i toppenläge i området med närhet till grönskande omgivningar och närhet till t-bana, pendeltåg och bussar. Grönskande härlig tomt i bästa sydvästläge mot allmänning, lekplats och härliga ytor för barnens lek och spring. Barnen springer till lekplatser någon minuter bort eller bara över till grannbarnen - ett område perfekt för barnfamilj! 

Bara ca 10 minuter bort finns t-bana, pendeltåg i Farsta strand, bussar, bad, förskolor, lekplatser och skola. 
Varmt välkommen på visning till detta mycket fina och väldisponerade radhus!

- områdets största radhus
- riktigt vass planlösning
- suveränt gavelläge
- generösa 165 kvm
- tomt på 201 kvm
- garage
- bästa sydvästläge
- altan i lugnt läge
- friköpt tomt

*****
ENTRÉPLAN
*****

KÖK 
Ett kök i original som behöver renoveras.
Möjlighet att öppna upp mot vardagsrummet. Bra med arbetsytor och här har man verkligen plats för god matlagning och umgänge. 

*****
VARDAGSRUM 
Ett stort vardagsrum som har plats för matsalsbord med 4-16 sittande. Även plats för soffa och tv-hörna. Öppen spis för extra mys. Stora fönster ut mot grönskande omgivningar och baksidans trädgård, utgång till altan och uterum, samt perfekt liten lättskött trädgård med fruktträd och plats för studsmatta - sydvästläge. 

*****
HALL & GÄST-WC
Välkomnande hall, inbyggda garderober och en gäst-wc. 

*****
UTEPLATS
Från vardagsrummet har man utgång till en härlig tomt och altan som verkligen är en oas att njuta på i bästa söderläge. En grönskande idyll och i princip utan insyn, en symfoni av grönska och härliga odlingar - perfekt för avkoppling och harmoni. Stor del av altanen under tak så det blir verkligen ett extra-rum att njuta på. 

*****
ÖVRE PLAN
*****

SOVRUM 1, 2, 3 & 4 
4 utmärkta sovrum med bra storlek som båda får plats med dubbelsäng om så önskas. Rogivande utan insyn och fönster som släpper in fint ljus. Klädkammare i 3 av rummen samt garderobsvägg i det fjärde - suverän förvaring alltså i alla rummen. Plats finns för ytterligare garderober om så önskas. 

BADRUM
Ett helkaklat badrum med badkar, wc, handfat.

*****
GARAGE & FÖRRÅD
Ett generöst garage/förråd i direkt anslutning till huset.