BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Stockholmsvägen 57

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 7122
  • 1365
  • 8564
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till den mysigaste sidan av stan! Här har du någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där vintage-känslan direkt från första sekund. Precis intill Margaretaparken i en väldisponerad och stilren 1,5:a på populär adress finns nu en unik möjlighet att slå till på en bostad i Gamla Enskede som sällan är till salu.

Lägenheten är smart planerad med sovalkov med plats för större säng i anslutning till hallen. Här finns även garderober med förvaring bakom gardiner från tak till golv. Vardagsrummet nås från köket genom pardörrar i original och rymmer plats för både soffgrupp och annat möblemang. Härlig takhöjd om ca 3 meter samt slipat trägolv och spröjsade fönster. Köket är mycket rymligt och är stilfullt renoverat med ljusa luckor, vita väggar och ljusa trägolv. Köket är utrustat med diskmaskin, spis och ugn från SMEG, fläkt och integrerad kyl och- frys. Här finns även gott om plats för arbetsyta samt matplats för flera personer.

Badrummet är helkaklat och rymmer WC, dusch samt handfat med under och överskåp. Till lägenheten hör även två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Lägenheten har genomgående detaljer från byggåret så som ljusa trägolv i alla rum, högt i tak, spröjsade fönster och dubbeldörrar. Ja, lägenheten har allt du behöver. Dessutom bor du i gamla kvarter med villaidyllen precis runt knuten. Kommunikationerna går inte heller att klaga på. Här bor du mitt emellan två tunnelbanestationer - gröna linjen med station Sandsborg eller Sockenplan några minuter bort. Flertalet lokala bussar trafikerar även Sockenvägen. Inget slår sällan Gamla Enskede och dess charm. Speciellt inte när du bor i kvarteren som erbjuder allt mellan frukost och finmiddag inom armlängds avstånd.