BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda hamn - Nacka

Finnboda Kajväg 12B, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • Såld
  • 16672
  • 3688
  • 940
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor ni högst upp, på vattnet, med utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Du känner både havsdoften och hör även det rofyllda havsljudet som befinner sig precis utanför balkongerna på båda sidorna av lägenheten!

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i Stockholms mest unika projekt som uppförts på en pir rakt ut i vattnet. Här finner ni två stora terrassliknande balkonger med vacker klinker på golven. En inglasad balkong på hela 12 kvm mot Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården, och en om 11,5 kvm med bergsutsikt över Finnberget och Kvarnholmen, därtill finns här ett 3,5 kvm stort förråd med direkt anslutning från ena balkongen.

Stort och exklusivt kök med gott om förvaring, uppgraderat med både stänkskydd och bänkskivor i granit med spotlights ovan och även dimbara lampor. Stort och helkaklat badrum med golvvärme, här finns tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här bjuds på ett Master Bedroom med bra möbleringsmöjligheter, skjutdörrsgarderober och utgång till en av de två balkongerna med fri utsikt mot Finnberget. Det andra sovrummet ligger i fil blir ett perfekt barnrum eller arbetsrum. Lägenheten känns större, särskilt med de två terrassliknande balkongerna längs med bägge sidorna, vilket blir som en förlängning av lägenheten. Här bjuds på en generös takhöjd där både golvytan och rymden skapar en härligt luftig känsla. Bostaden har en genomgående matt enstavsparkettgolv  och vitmålade väggar. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket skapar en enastående känsla och utsikt i bra nivå med havet. 

Välkommen på visning! 

- Mycket stabil förening med låg belåningsgrad.
- Fri utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården!
- 12 kvm balkong med havsutsikt som har tidig morgonsol samt eftermiddags/kvällssol!
- 11,5 kvm balkong med bergsutsikt över Finnberget, Kvarnholmen och vattendrag som har härligt solläge från morgon till eftermiddag.
- Öppen social planlösning!
- Exklusiva tillval!
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!