BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Västra Balingsnäs

Hällmarkshöjden 20

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 6765
  • 574
  • 12438
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en modern 2-plansvilla om 120 kvm med ägande i bostadsrättsform i ett attraktivt och familjevänligt område med en härlig nybyggarkänsla.

Entréplan: 
När ni kliver in i huset möts ni först av en ljus rymlig välkomnande hall med klinker på golvet och bra med plats för ytterkläder och skor. Innanför hallen finner ni stora öppna sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum med stora fönsterpartier. Från kök och hall når man den större trädäckade uteplatsen och från vardagsrum och matplats den andra trädäckade uteplatsen. På entréplan finns också en helkaklad toalett med klinker på golvet, wc, handfat med kommod och badrumsskåp samt duschhörna med svängbara glasdörrar.  Den helkaklade tvättstugan med klinker på golvet, tvättmaskin och torktumlare når man antingen från hallen eller från en praktisk grovingång från carporten.
Hela entréplanet präglas av en ljus och trevlig färgsättning.

Övre plan:
Går ni upp en trappa finner ni tre bra sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med klinker med el-golvvärme, wc och handfat med kommod samt badkar och badrumsskåp. Allrummet kan med lätthet göras om till ett fjärde sovrum för den som behöver.
Övre plan präglas av en rogivande lite mörkare färgsättning.

Uteplatser:
Det finns två trevliga väl skyddade trädäckade uteplatser på bägge sidor av huset så här väljer man om man vill ha sol eller skugga på alla dygnets ljusa timmar.

Uppvärmning:
Uppvärmningen sker med en modern FTX-anläggning kompletterad med solceller på taket. Det är vattenburen golv-värme på entréplan och radiatorer på övre plan.

Parkering:
En bilplats under carport och en till två bilplatser på uppfarten.

Övrigt:
Markiser över samtliga fönster.
Larm från Verisure med kamera och rökdetektor.
Laddplats för bil.
Separat förråd om 4,8 kvm.

På bekvämt gångavstånd finns bland annat förskola, skola och bra allmänna kommunikationer.