BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 14, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 79 kvm
  • 4.925.000 kr / Såld

Beskrivning

Attraktivt och ostört läge ligger denna tilltalande och perfekt planerade 4:a med både gavelläge och dubbla balkonger som gör det möjligt att avnjuta solen från morgon till kväll. Bostaden är belägen på lugn återvändsgata med hörnläge mot lummig skog vilket medför att bostadens stora fönsterpartier i 3 olika väderstreck skapar ljus och luftig atmosfär och underbar fri vy över naturen. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong med underbar kvällssol. Bostaden har 3 rymliga sovrum, master bedroom har access till både klädkammare och solig balkong med fri utsikt över takåsar. 

Kök och badrum är tilltalande och välutrustade med påkostade materialval. Väggarna har ljusa behagliga nyanser med inslag av fondväggar, på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Balkonger
Bostaden har två stora balkonger. Ena med utgång från vardagsrummet erbjuder underbar kvällssol och fri utsikt över lummig skog och barnvänliga gård. Här kan man med fördel njuta av kvällssolen i stort sällskap medan man har fri uppsikt över barnen som leker i parken. Den andra balkongen ligger i söderläge och nås från master bedroom. Här har man milsvid fri utsikt över söderorts takåsar. Balkongen ligger med bästa solläge. Båda balkongerna kan man möblera med matbord eller loungemöbler och tillsammans ger de möjlighet till att avnjuta solen från morgon till kväll.

Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt utan insyn. Här finns plats för soffgrupp och läshörna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Vill man utöka ytan i rummet kan man med enkelhet ta bord väggen intill sovrum 3, vilket även är ursprungliga disponeringen av bostaden.  

Kök
Stort kök i härligt gavelläge med underbar fri utsikt över naturen och takåsar. Köket har praktiska arbetsytor med svart mosaik ovanför. Gott om förvaring bakom skåpsluckor i ek. Full maskinell utrustning såsom kyl, frys, spisfläkt, diskmaskin samt spis med varmluften. Allt i vitt och byttes ut 2018-2020. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som medför stora öppna sociala ytor och matplats för stora sällskapet.

Badrum
Modernt och stilfullt badrum. Här finns ljust klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar med mörkt fondvägg. Badrummet är utrustat med kommod, wc, högskåp, spegel samt badkar. Tvättmaskin (2018) och torktumlare med arbetsbänk och goda förvaringsytor ovanför.

Sovrum 1
I anslutning till hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och extra garderober. Här finns perfekta förvaringsutrymmen via en rymlig och inredd klädkammare. Rummet ligger i ett ostört läge med fri utsikt, utan insyn. Här har man även utgång till den soliga balkongen. 

Sovrum 2
Sovrum 2 ligger på andra sidan bostaden och har fri utsikt över den lummiga gården. Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finns bra med förvaringsmöjligheter

Sovrum 3
Är tillbyggt och ligger i anslutning till vardagsrum. Rummet har härligt gavelläge med fri utsikt över naturen. Plats finns för säng och arbetshörna. 

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsytor för både ytterkläder och skor. Hallen har även optimala förvaringsytor via 4st rymliga garderober. 

Bostaden är registrerad som en 3:a men disponeras idag som en perfekt planerad 4:a.
Här trivs man och det är bara att flytta in!