BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 90, Egen entré

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 18990
  • 312
  • 3223
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en optimalt planerade studiolägenhet med egen entré som ger känslan av att bo i ett Townhouse. Generösa fönsterytor och underbar takhöjden om 3,85 m skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har en total golvyta om ca 43 kvm och här finns alla attribut som hos en 2:a. Lägenheten är mycket stilren med genomtänkt layout och synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Egen entré – Townhouse
Lägenheten nås via egen entré och utanför porten kan man skapa sin egen lilla uteplats med bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka med kaffekoppen och njuta av sommaren.

Kök - Njutning och umgänge
Fräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har gott om förvarings- och avställningsytor och köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt kombinerad ugn/micro. Snyggt vitt kakel ovan bänkytor.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, kontakten med köket och den härliga rymden. Här får man på ett naturligt sätt plats för såväl soffgrupp som matbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Entresolplan – 35 kvm boarea och 8 kvm entresolplan
I bostaden har man tagit vara på takhöjden genom att bygga ett rymligt entresolplan. Här skapas ett mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. 

Inre rum - 5 kvm
I den inre delen av bostaden finns ett möblerbart rum om 5 kvm som med fördel kan inredas med ett skrivbord eller dylikt. Här finns även en mycket bra garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum & Klädvård
Påkostat och snyggt badrum med spotlightsbelysning, helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschvägg i glas, toalett och tvättställ med tillhörande kommod. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Hall
Välkomnande hall med snyggt grått klinkers. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess rymd. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.

Övrigt
Lägenheten är utrustad med golvvärme i hela bostaden.