BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Östermalm

Birger Jarlsgatan 104 B, 4/4 tr

  • 2 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 346
  • 6964
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus mini-tvåa med optimal planlösning och högt läge i välskött fastighet anno 1928 på bästa adress i Vasastan/Östermalm!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidsenliga charmen samspelar med de moderna materialvalen i en harmonisk och genomtänkt balans. Här finner du bl.a. genomgående vackra ljusa trägolv samt flera övriga välbevarade ursprungsdetaljer. De stora fönsterpartierna ger fina ljusinsläpp och här finns gott om sällskapsytor. Fräscht och helkaklat badrum i toppskick med dusch och wc samt tvättmaskin. Modernt kök också det i toppskick med moderna vitvaror och gott om skåpsförvaring. Sovrummet är rogivande med fönster mot gården och har plats för dubbelsäng.

Föreningen är stabil och mycket välskött genom HSB Stockholm och de har sedan tidigare redan genomfört många av de stora renoveringarna.

Som om inte boendet i sig var nog erbjuder området en närhet till Hagaparken med utmärkta promenadstråk i vacker grönska, samt både puls och nöjen med Stureplan, Odenplan och övriga city. Runt hörnet ligger även Tekniska högskolans tunnelbanestation (röd linje) samt en kortare promenad till även Rådmansgatan och Odenplans tunnebanestation (grön linje).

Den här lägenheten måste upplevas på plats. Varmt välkommen!

- Bästa adress i Vasastan / Östermalm

- Toppfin och ljus mini-tvåa

- Optimal planlösning

- Rogivande läge över gård med närhet till allt

- Kök och Bad i toppskick med tvättmaskin

- Goda förvaringsmöjligheter

- Utmärkta kommunikationer med T-bana från Odenplan och Rådmansgatan (grön linje), Tekniska högskolan och Sthlm Östra Station (röd linje) samt flera busslinjer

- Stabil och välskött Brf