BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö/ Kopparmora

Kopparmoravägen 22

  • 5 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 4489
  • 468
  • 7996
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till populära Kopparmora och möjligheten att förvärva detta fantastiska fritidshus om 2013 kvm tomt och en huvudbyggnad som mäter 90 kvm. Här finner ni en dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota sommarbarn.
En inbjudande landgång följer er in mot fastighetens entré till en tilltagen altan där man ledigt sitter 10-12 personer för första sommardrinken eller så går man in under de kalla vintermånaderna för att tända upp den öppna brasan som är en central del i huset.
Huset är i gott skick som med varsam hand blivit omhändertaget och renoverat med möjligheten att fortsätta sätta er egna prägel. Här finner ni välplanerade kvadratmetrar där funktionalitet och design står i fokus. Stora fönsterpartier från samtliga rum skänker ett rikligt ljusinflöde mot en grönskande, lummig vy helt utan insyn från gatan. Tomten är av varierande karaktär där du möter gräsyta, berghällar och möjlighet för större planteringar runt en ljuvlig lättskött naturtomt.

Kopparmora är ett populärt område där många fina platser finns att upptäcka. Ett stenkast bort finner ni exempelvis en välskött badstrand med bryggor och trampolin. Det finns ett gediget utbud av friluftsaktiviteter i omnejd som bl.a. seglarskola för barnen. Direktbuss till Slussen finner ni inom gångavstånd från fastigheten.

Pricken över i:et är att ni som nyblivna ägare även har möjlighet till båtplats på den närliggande båtklubben!

Enligt detaljplanen finns möjlighet för BYA om 160 kvm samt 20 kvm uteplats med tak.

Hjärtligt välkomna att sätta din personliga plägel på Kopparmoravägen 22!

- områdets båtklubb erbjuder båtplats
- fungerande öppen spis
- direktbuss till Slussen
- kommunalt vatten och avlopp
- lummig grönska
- nära badplats
- gediget utbud av närliggande aktiviteter
- seglarskola för barn
- möjlighet till permanentboende
- varmsamt renoverat och omhändertaget