BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 3813
  • 474
  • 1444
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika 3:a om 82 kvm med dubbla balkonger med kvällssol och utsikt över Stockholms inlopp!

Här bor du trivsamt vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaring i klädkammare och plats för avhängning. Direkt till vänster ligger master bedroom som rymmer stor säng och sängbord. Bra förvaring i hel garderobsvägg. Här ifrån når du en av lägenhetens två balkonger. Balkongen rymmer loungemöbler och här njuter du av solen från lunch till sen kväll. Intill ligger ytterligare ett sovrum som också rymmer en stor säng men idag används som barnrum. I detta sovrum har man satt in ett extra fönster ut mot hallen som tar ljuset hela vägen in i köket. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin utsikt över inloppet. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet når man lägenhetens andra balkong. Här finns snyggt klinkergolv med golvvärme som styrs via Wi-Fi och installerad infravärmare. Balkong är stor och rymmer matplats och grill. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i ljus ek och stänkskydd i vitt kakel. Maskinpark från Siemens med integrerad diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn, mikro och induktionshäll. Badrummet är helkaklat i ljus beige, här finns snyggt stort badkar med takdusch, tvätt och torkmaskin med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp samt spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten, golvvärme och handdukstork. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och målade väggar. Lägenheten har påkostade lampknappar och handtag från buster n punch. Hela lägenhetens belysning är utrustad med dimmer och styrs enkelt via en app. Till lägenheten hör även ett källarförråd o drygt 3 kvm. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.