BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 28, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 11087
  • 1340
  • 13729
Värdera din bostad

Beskrivning

Alltså, hallå. Kan det bli mysigare? Det härliga med äldre lägenheter är att det inte är så förutsägbart, inte så kvadratiskt fyrkantigt. Det räcker med lite högre i tak, några extra vinklar och vrår, och en gammal dörr som kräver en liten extra knyck för att gå igen. Här har du dessutom redan någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där vintage-känslan direkt från första sekund. Hur livet gestaltade sig för dem som bodde här för snart hundra år sedan, kan vi bara fantisera om. Men det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot. Sällan har 74 kvadrat varit så klokt planerade. Med förnämlig takhöjd, nyrenoverat kök och bevarade spegeldörrar har den här lägenheten allt man vill att den ska ha. Lägg därtill alla väggar, tak, lister och fönster är nymålade - Kan det bli bättre?!

Ja, alltså frågan är också vad som är bäst för just barnen? Mysig innergård, kompisar i nästan varenda hus på gatan och bra skogsdungar för kojbygge skulle nog barnen svara. Lägenheten är precis lagom i storlek för familjen som gillar att umgås, men också vara var och en för sig ibland. Precis lagom krävande för den som jobbar mycket eller har andra intressen än hemmafix. Här behöver du nämligen inte göra mer än att flytta in, fräscht är det redan. Tvättmaskinen är en lyx, men tvätten gör sig inte själv här heller, även om logistiken är perfekt planerad. Utan onödiga flaskhalsar eller omvägar.

Lyft dig över vardagens små saker. Att hitta rätt sida i livet kan vara en utmaning, men här känns det ovanligt lätt! Välkomna till Handelsvägen!