BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Metargatan 3

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 10464
  • 1372
  • 7408
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till den mysiga delen av Södermalm! Här bor du i skuldfri förening med låga avgifter på lummiga och populära Metargatan. En mycket hemtrevliga och välplanerade etta med bevarad 20-talscharm som är genomgående i hela lägenheten. Här har du en unik chans att förvärva en bostad som sällan är till salu. Inte så konstigt när du bor i kvarteren som erbjuder allt mellan frukost och finmiddag inom armlängds avstånd. Här bor man i en lugn och skön del av Södermalm med grönska precis utanför porten och vacker vy över Sofia Kyrka. 

 

Lägenheten har många originaldetaljer bevarade såsom fiskbensparkettgolv, spröjsade fönster med djupa fönsternischer och högt i tak. Mycket stilrent och rymligt badrum som är helkaklat och utrustat med WC, infällbara duschdörrar, kommod samt värmegolv. I badrummet finns plats för tvättmaskin. Köket är smakfullt renoverat med grå köksluckor och ovan vitt kakel. Rostfri bänkskiva och maskinell utrustning i form av spis med två plattor, diskho och kyl/frysfack.

Allrummet är lättmöblerat med gott om plats för soffgrupp och större säng samt matbord. Bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare från stora rummet.

 

Här bor du med absolut närhet till SOFo's fantastiska utbud av restauranger, barer och butiker. Nära till Skanstulls centrum med shopping och amtbutiker samt T-bana Skanstull. Alldelles intill Metargatan stannar blå busslinje 3 samt flertalet lokala bussar.

 

- Skuldfri förening och låg avgift!

- Lugnt men centralt läge med närhet till Nytorget och Söders puls.

- Fiskbensmönstrat parkettgolv i allrum

- Lägenhetens fönster vetter ostört mot den lummiga och grönskande gården

- Snabbt tillträde möjligt!