BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkastan

Bråvallagatan 9A

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 15542
  • 1570
  • 5641
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och härlig 1:a högst upp i huset med balkong i eftertraktat söderläge. Här bor du på en av Vasastans bästa adresser i välskött fastighet anno 1927 i ett lugnt och ostört läge med populära Rörstrandsgatan och S:t Eriksplan runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där 20-talscharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt balkong med dubbeldörrar som ger härligt ljusinsläpp.

Vidare möts du av en välkomnande hall, nyrenoverat kök (2020) från Ballingslöv med bänkskiva i kvartssten, fullstor diskmaskin, stor kyl med frysfack, induktionshäll och kombinerad ugn och micro och bra förvaring. Badrum med dusch och kaklade väggar, rymligt allrum som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ. Genomgående vackra ytskikt med ljusmålade väggar och fiskbensparkett i original. Lägenheten har renoverats under 2020. Alla ytskikt nymålade, slipat golv i allrum och hall, nytt golv i kök, all el utbytt, nytt kök. Stort lättillgängligt förråd om ca 4 kvm en trappa upp.

Stabil och välskött förening med god ekonomi där de låga avgifterna inkluderar värme och vatten.

Lägenheten erbjuder en unik känsla för detaljer och en genomtänkt helhet, måste upplevas på plats, välkommen på visning!

- Toppfint drömboende högst upp
- Härligt ljusinsläpp
- Rymlig balkong i eftertraktat söderläge
- Sekelskifte anno 1927
- Nyrenoverad 2020
- Generös takhöjd
- Låg månadsavgift
- Vasastans bästa läge
- Välvårdade ytskikt
- Stabil brf med god ekonomi