BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 29

  • 2.5 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 13455
  • 1234
  • 6106
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är du varmt välkommen till en mycket trevlig och bra belägen 2,5:a om 45kvm i populära Alphyddan!

Den här exemplariska lägenheten är fördelad på en rymlig hall där klassisk platsbyggd förvaring får undan ytterkläder för en mer öppen och inbjudande känsla, fullt utrustat arbetskök med lådor och skåp för det stora hushållet, rymlig matplats intill södervända fönster samt utgång till den inglasade balkongen som får sol dagens alla timmar, vardagsrum med plats för TV-möbel och soffgrupp, stambytt badrum med golvbrunn och slutligen ett ljust och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå.

Utmärkt läge, fantastiskt skick, genomtänkt planering samt en gammal och trygg förening med endast 1 734kr/kvm i skuld!

Mycket spännande händer i området och kommer fortsätta hända de närmsta åren. Det byggs och expanderas för full med visionen om att Sickla och i förlängningen Nacka ska bli en större spelare i storstockholms utbud av shopping, boende, kultur och underhållning! När allt är färdigt ska Sickla kunna ge plats för cirka 4 500 nya bostäder och nya ytor för handel och kontor. Sickla blir en stadsdel med liv och rörelse under fler av dygnets timmar jämfört med idag och du kan läsa mer om projektet på kommunens hemsida: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/sickla/.

Alphyddan är ett av sicklas mest attraktiva områden och ligger naturnära, har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter och med tvärbanan är du vid Gullmarsplan på 10 minuter. När tunnelbanans blå linje kommer ut till Nacka ca 2030 kommer vägen in till stadskärnan vara smidigare än någonsin. Intill Alphyddan ligger Sickla Köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Sicklasjön med badplats och Nackareservatet är bara ett stenkast bort.