BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare - Nacka

Tollarevägen 26

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.200.000 kr Accepterapris
  • 10340
  • 352
  • 1203
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1:a i populära Tollare. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och rum. Från bostaden når du en stor och trevlig helt egen uteplats mot en lugn innergård åt ett soligt väster. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob. Vidare in i bostaden når man bostadens rum som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord samt 3 inbyggda garderober.  Uteplatsen är generös med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplings möblemang och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö. 

Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på bänkskivan i grå laminat. Påkostade vitvaror från Husqvarna i sober vit design. Utrustningen inkluderar: Keramikhäll, ugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord.

Stort och stilrent badrum med vitt klinkergolv och vitkaklade väggar . Badrummet är utrustat med wc, dusch med svängbara glasdörrar, handfat, golvvärme samt tvättmaskin kombinerat med torktumlare. 

Genomgående golv av matt ekparkett. 
Till bostaden ingår ett källarförråd om ca 3-4 kvm

Garanterad garageplats som nås direkt från trapphuset.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan bv, hiss finns. Lägenhetsnummer A1003. Föreningen Brf Tollare Torg.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.200.000 kr Accepterapris. Månadsavgift 2 215 kr (Värme, Kallvatten, kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 0.7396 %.

Driftskostnad

Totalt 300 kr/mån (3 600 kr/år) varav El 200 kr/mån, Försäkring 100 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2016

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Tollare Torg i Nacka kommun, bildades den 1 Juli 2014 och registrerades hos Bolagsverket den 1 augusti 2014.

Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening) enligt inkomstskattelagen (1999:1229), dvs föreningen är en oäkta bostadsrättsförening.

Föreningen består av 82 bostadsrätter samt fyra lokaler i sex flerfamiljshus.

Inflyttning i fastigheten har skett från april till oktober 2016.

Den totala boarean (BOA) är beräknad till 5 715kvm och lokalarean (LOA) är beräknad till 412kvm.

Föreningen innehåller 82 lägenheter och fyra (4) lokaler.

Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.

Tv och bredband
Lägenheterna har så kallade Triple-playuttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom korskopplingskablar i lägenhetens IT-skåp. En tv-box samt fria tv-kanaler (must carry) ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

Gemensamhetsutrymmen
I varje portuppgång finns ett rum som i första hand är avsett för barnvagnar och rullstolar/rullatorer. Cyklar hänvisas till våra cykelrum i trapphus eller på gården samt till cykelställ utanför husen. Barnvagnar och andra föremål får av säkerhetsskäl inte placeras i trapphusen

Parkering
Brf Tollare Torg har ett gemensamt garage med Brf Grindstugeparken. Det har skapats en delägarförening för att gemensamt förvalta garaget och dela på kostnaderna.

Brf Tollare Torg har 71st platser och dessa kan man hyra för 1000kr/mån. Det finns även platser för MC och dessa kostar 350kr/mån.

Önskar du hyra en plats så kontakta Styrelsen på styrelsentollaretorg@outlook.com, här kan du även maila in din uppsägning av garageplats eller ställa dig i kö för en plats m.m

Mark
Föreningen äger marken

El
Ett centralt abonnemang är tecknat av bostadsrättsföreningen med undermätare till respektive lägenhet. Avgiften för elförbrukningen debiteras i efterhand och läggs till på avin för månadsavgiften.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
465 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens kontaktuppgifter
https://www.fastumdirekt.se/tollaretorg#

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

 

I området finns en mindre livsmedelsbutik för dina vardagliga behov. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum.

 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.