BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 8, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • Såld
  • 9448
  • 3486
  • 4432
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna tilltalande och perfekt planerade gavellägenhet med magisk milsvid fri utsikt över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong med underbar fri utsikt så långt ögat når. Bostaden har även två rymliga sovrum, ena med perfekta förvaringsytor via Elfa inredd skjutdörrsgarderob. Högt belägen bostad med generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Förvaringsytorna är verkligen optimala med flertalet garderober och en walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. 

Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Väggarna har ljusa behagliga nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Balkong  Sommarens räddning
Stor ljuvlig balkong med trätrall som nås från vardagsrummet vilket även medför till en naturlig förlängning av de sociala ytorna. Här kan man med fördel avnjuta alla måltider och bli hänförd av den underbara fria utsikten. Storleken gör att man får plats med både loungemöbler, grill och växtligheten. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt över stans takåsar, helt utan insyn. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för det stora sällskapet.  På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök  Plats för stora sällskap
Stort och smakfullt kök med praktiska arbetsytor via mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför. Gott om förvaring bakom vita stilrena skåpsluckor. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och här finns en matplats där flera personer enkelt kan bjudas till bords intill den härliga utsikten. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till en social del och matbestyren till ett rent nöje. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, inbyggnadsugn, hel kyl och frys (2016), diskmaskin (2018). Allt påkostat och i rostfritt. 

Badrum  Stilfullt & praktiskt 
Trivsam badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med mörkt klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc,  kommod, handdukstork, spegel, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovan.

Sovrum  Lugnt och ostört läge
Två bra sovrum i varierande storlek. Rummen har fönster med begränsad insyn och är lugnt belägna med grönskande omgivning. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum med plats för säng och garderob. Den vackra ekparketten pryder rummens golv och väggarna är i behaglig kulör.

Hall – Ljus med plats för säsongens alla kläder
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren. Vidare in i hallen finner man 6st rymliga garderober och en stor klädkammare med Elfa-system som rymmer alla säsongens alla kläder. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är ljusa, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Här trivs man och det är bara att flytta in!