BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Folkungagatan 160

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 7.500.000 kr Accepterat pris
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smart planerad 3:a som enkelt går att disponera som en 5:a med fantastisk sjöutsikt och ingen insyn! Här bor ni i en smakfullt renoverad lägenhet med två badrum och bra kök med dubbla kyl/frys - passar utmärkt för dig med stor familj. Lägenheten är belägen tyst och ostört av trafiken med ett hörnläge i fastigheten.

Bra kommunikationer i närheten, några minuter bort med buss når ni slussen med både bussar som tar dig till bland annat city, Nacka och tunnelbanans gröna och röda linje.

Kök
Lägenheten är yteffektiv och har ett bra och exklusivt renoverat kök med gott om plats för större middagsbord. Rikligt med förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor. Överskåpen öppnas vid tryck och underskåpen har guldfärgade och diskreta handtag. Gott om arbetsyta på vacker carrera marmor. Spegel som stänkskydd skapar rymd och ljus vid arbetsbänken. Ni finner maskinell utrustning så som två kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, spis, fläkt, diskho och blandare som är guldfärgade. Från köket kan ni njuta av den härliga sjöutsikten under middagen.

Vardagsrum
Vardagsrummet är stort och rymligt. Idag finns det en vacker svart industrivägg som går att veckla ut för att dela av rummet för ytterligare ett sovrum med hjälp av tex ett sängskåp.  Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som har sjöutsikt. Här finns plats för balkongmöbler och odlingar. Ni kan njuta av balkongen året om tack vare infravärmen som finns på balkongen.

Sovrum 1
Ena sovrummet når ni från både vardagsrummet (glasdörr med guldfärgade handtag) och köket via en industriskjutdörr. Stort och rymligt med fina fönsterpartier med utsikt mot vattnet. I detta rum finns en utvecklingsbar industrivägg som går samman med en industridörr så ni fortfarande kan gå mellan dessa rum om ni har väggen utfälld.Platsbyggdgarderob.

Sovrum 2
Detta sovrum nås från hallen via en industridörr och är beläget mot gården. Här finns gott om plats för säng såväl som dubbelsäng, skrivbord samt platsbygggarderob.

Badrum 1
Smakfullt renoverat badrum med vacker klinker i carrera marmor. Väggarna är klädda i vitt kakel samt fondvägg i natursten. Här finns stort badkar, vägghängd wc, dubbla handfat i sten med symaskins underrede och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Belysning ovanför spegeln samt spotlights i taket. Golvvärme.

Badrum 2
Även detta badrum är smakfullt renoverat med dubbla duschar, unidrain och vackra detaljer. Utrustat med vägghängd wc och handfat i marmor. Vacker klinker i carrera marmor. Duschdelen når ni via en industridörr, detta utrymme har vägg i natursten. Även detta badrum har belysning ovanför speglarna samt spotlights.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hallen leder dig in till samtliga rum.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök . Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 020. Föreningen Brf Utkiken 20.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.500.000 kr Accepterat pris. Månadsavgift 4 922 kr (Värme, vatten ingår). Andel i föreningen är 2.9618 %.

Driftskostnad

Totalt 610 kr/mån (7 315 kr/år) varav värme 319 kr/mån, försäkring 42 kr/mån, övrigt 249 kr/mån. Antal personer: 2. Övrigt motsvarar bredband.

Byggnadsår
1991.

Föreningen
Brf Utkiken 20 är en äkta förneing som består av ett bostadshus med 33 lägenheter varav en av dem är hyresrätter. Adresserna är Folkungagatan 156, 158 och 160. Föreningen bildades 1999 och ombildningen skedde 2008. Fastigheten upplåts med tomträtt.

Planerade renoveringar
Elarbeten i gemensamma utrymmen i höst. Skyddsrum som ska rustas. Föreningen arbetar med en underhållsplan för att utjämna kostnaderna.

Gemensamhetsutrymmen
Bastu med dusch och wc, barnvagnsförråd, cykelförråd, kök, städutrymme, styrelserum och tvättstuga.

Innergård
Härlig och lummig innergård med vacker grönska. Gott om sittplatser och när vädret tillåter når solen ner på innergården och ni kan njuta av värmen.

Uppvärmning
Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV levereras av ComHem, bostadsrättsinnehavaren tecknar eget separat abonemang.
Bredband via fiberlan. Levereras av Bahnhof alternativt ComHem, bostadsrättsinnehavaren tecknar eget separat abonemang.

Bilplats
Föreningen har 9 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

Överlåtelseavgift
1 183 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
473 kr

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 75 kvm, men uppmätt till 77 kvm.