BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 4389
  • 663
  • 989
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du på fyra trappor i en modern lägenhet med väldisponerade ytor och stor inglasad balkong i sydostläge. Lägenheten är belägen helt utan insyn vid foten av Årstaskogen med endast ett stenkast till Årstatorg.

Rumsbeskrivning
Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns garderober och gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med gott om plats för soffa, matbord och övrig möblering. Från rummet nås inglasad balkong belägen med utsikt. Denna förlänger årets alla årstider. Kök med gott om plats för förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, bänkdiskmaskin, spis med tillhörande ugn och diskho. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Rymligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering så som sängbord. Fräscht, rymligt och stambytt badrum från 2004. Utrustat med tvättmaskin, golvvärme, dusch, wc och badrumsskåp.




- Sällan till salu
- Gott skick
- Välskött förening
- Vackra ytskikt
- Hiss
- Inglasad och rymlig balkong
- Gym, bastu, tvättstuga och övernattningslägenhet i föreningen
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning

Allmänt om föreningen
Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. Här bor du alltså i en stor och gedigen förening med välskött ekonomi och låg belåning om endast 4892 kr per kvm.

I föreningen finns gym, cykelrum, bastu och barnvagnsrum. Utöver detta finns en gemensamhetslokal mellan Sköntorpsvägen 111 och 115. Lokalen har ett fullt utrustat kök, allrum med plats för 25 sittande gäster samt en toalett. I anslutning till lokalen finns två gästsängar för de som har övernattande gäster. Det finns även en mysig uteplats med trädgårdsmöbler och grill som är till för föreningens medlemmar.