BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 9, vån 2

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 8490
  • 953
  • 2592
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt välplanerad 1,5:a i gavelläge med stor balkong! Här kommer även den mest kräsna få sina krav uppfyllda med 13 min till Södermalm och närhet till allt man kan tänka sig behöva. Bostaden karaktäriseras av öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum där man även har fönster i två väderstreck. Genomgående hög standard och påkostade materialval.
Köket är ljust och välutrustat med rostfri kyl/frys, ugn, diskmaskin, inbyggnadsmicro och spishäll. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Detta är ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten ligger bara någon minuts promenad från centrum och kollektivtrafik. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till söder på 13 minuter och bussar tar dig direkt till närliggande knytpunkter som Liljeholmen, Farsta Centrum, Älvsjö och Huddinge (bl.a. Södertörns Högskola). I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva!

Generellt om bostaden
- Högst upp i huset
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Fritt från insyn
- Stilrena materialval
- Seperat sovrum
- Nybyggt
- Låg avgift
- Närhet till kommunikation & service
- 13 minuter till Södermalm med T-bana