BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Ängsväg 19 3tr

  • 3 rum och kök
  • 72.5 kvm
  • Såld
  • 8203
  • 952
  • 2120
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ytterst välplanerade och renoverade lägenhet vars välutnyttjade ytor bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Bostaden ligger högt upp i huset på tre trappor med utsikt över kringliggande grönskande gårdar och fönster från två väderstreck skänker bostaden en ljus och trivsam känsla. En rymlig balkong som dessutom blir ett extra rum att njuta av där plats finns för avkoppling och odlingar.  

Här möts man av en social planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Badrummet är riktigt fint renoverat år 2010 - modernt och elegant. Köket är smart planerat och i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

Brf HSB Kupan är en väl fungerande kollektiv bostadsrättsförening med människor i alla åldrar. Att bo i Kupan betyder många nya möjligheter för socialt umgänge – som ger ett tryggt boende! Till exempel får du många nya grannar och kompisar till barnen och har tillgång till stora ytor och många aktiviteter i lekrum, ungdomsrum, verkstad, keramik-, sy- och målarrum, med mera. Du slipper laga middag under veckans alla vardagar om du väljer att äta i den gemensamma matsalen. Kollektivhuset betyder också skyldigheter, som att du ska delta i arbetet i det gemensamma köket, ca 4 tim/månad och annan skötsel av huset. 

Ett kollektivboende när det är som bäst – ända sedan HSB Stockholm byggde Brf Kupan som sitt första kollektivhus 1986 – är detta verkligen ett socialt och unikt boende på många sätt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och matplats. Utgång till balkongen och fönster ut mot kringliggande gårdar. Ekparkett på golvet, tapetserade väggar. 

BADRUM
Ett renoverat fint badrum från 2010 med fint kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt badkar och handuktstork. Badrumsskåp med god förvaring.

KÖK
Ett fint och smart planerat kök med fokus på matlagning med luckor och bänkskivor från 2020. Ett kök var funktionaliteten står i centrum och allt man behöver finns. Köksutrustningen består av kyl/frys och spis från 2018, diskmaskin samt en spisfläkt från 2020. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugn gård. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober. I det ena sovrummet finns tre fristående garderober, det andra har fönster i två väderstreck.

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderobslänga med tre garderober och städförråd.

FÖRRÅD
I lägenheten finns ett utmärkt förråd/klädkammare, med två fristående garderober.