BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Stockholm

Gästrikegatan 3 1tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 13701
  • 500
  • 5362
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en riktigt charmig fin lägenhet med 2 kakelugnar, balkong mot lugn gård i söderläge och ett mycket bra läge i Vasastan på populära Gästrikegatan. Bostaden är i utmärkt skick med renoverat badrum och kök samt ytor - bara flytta in och njuta direkt! Läget i gårdshuset bäddar verkligen in bostaden i lugn och harmoni. Fönster ut mot gården och dubbelglasdörrarna ut till balkongen skänker en extra ljus dimension till vardagsrummet. Kakelugnarna var den i vardagsrummet fungerar är självklart en extra krydda som verkligen skapar en speciell och härlig bostad. Mycket väldisponerade kvadratmeter och högt i tak, ca 3 meter. 

- kakelugnar
- suveränt läge 
- balkong mot lugn gård
- fint skick
- vacker fastighet från 1911 
- takhöjd ca 3 meter

Vardagsrum – underbar atmosfär
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren, kakelugn och takhöjden - harmoni är ordet. Med dubbeldörrarna ut till balkongen har man verkligen ett ljust fint rum och balkongen blir förstås ett extra litet rum att njuta på. Ingång till walk-in-closet.  

Sovrum – rogivande och lugnt
Stort fint rymligt sovrum, bra med plats utöver dubbelsäng. Kakelugn (ej fungerande) trägolv, fönster mot rogivande gård och bra med plats för garderober om så önskas. 

Kök
Renoverat modernt kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys. 

Badrum
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp.  

Hall – välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna samt inbyggd garderob. Säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.