BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll

Säterivägen 21

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 13212
  • 832
  • 8211
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en unik och stilmedveten gavellägenhet i två plan i populära Mariehäll. Här bor du i mysiga villakvarter med egen ingång, stor terrass i eftertraktat västerläge samt fönster i tre väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med generös takhöjd där den öppna planlösningen tillsammans med fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett ljust och trivsamt boende där vackra detaljer och moderna materialval samspelar i harmonisk balans.

På entréplanet finner du ett modernt sällskapskök, toppfräscha ytskikt och maskinell utrustning av hög kvalité med  inbyggd ismaskin. Lättmöblerat vardagsrum med ingång till sovrum som även kan användas till kontor. Från köket når du den stora insynsskyddade terrassen i soligt västerläge. Det finns även en gäst-wc på våningsplanet. Lägenheten har genomgående stengolv med golvvärme. Färgskalan på övervåningen är tilltalande med vita väggar och ljusa golv.

I källarplanet finner du ett stort sovrum med bra förvaringsutrymmen genom en rymlig walk-in-closet, en helkaklad relaxavdelning med bastu, dusch och wc. Här finns även en egen ingång.

2011 genomfördes en omfattande renovering, hela övervåningen är ommålad 2018 och den stora altanen är renoverad 2020.

Vill du ha ett trivsamt boende med huskänsla och som erbjuder en unik och svårslagen atmosfär med stor altan, inredd källarvåning, bastu missa inte denna lägenhet!

Varmt välkommen på visning!

- Totalrenoverad 2011
- Etagelägenhet med villakänsla
- Optimal planlösning
- Modernt kök
- Gavellägenhet med härliga ljusinsläpp från fönsterpartier i tre väderstreck
- Stor insynsskyddad terrass i västerläge
- Genomgående stengolv med golvvärme
- Walk-in-closet
- Helkaklat badrum med bastu samt gäst wc
- Belägen i populära Mariehälls villakvarter
- Utmärka kommunikationer med bussar och tvärbana inom gångavstånd.
- Hela huset totalrenoverades och byggdes om 1991