BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kolartorp/Vega

Kolartorps allé 49

  • 6 rum och kök
  • 240 kvm
  • Såld
  • 6289
  • 97
  • 19568
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är Kolartorps mest exklusiva villa till salu! Ta tillfället att förvärva denna sensationella fastighet på lugnt läge i Kolartorp.

Huset i sig talar nästan för sig självt och läget är både lugnt och avskilt med närhet till natur. Det är inte svårt att föreställa sig alla högtider och festligheter som firats runt den underbara poolen och middagarna under den vackra pergolan. Trädgårdens storlek och utformning ger plats till både botaniska intressen och rekreation. Fastigheten lämpar sig för den stora familjen, generationsboende och erbjuder uthyrning av ett attefallshus med helt egen uppfart. I närområdet finns skolor och förskolor med goda vitsord, matbutik och allmänna kommunikationer.

Interiört är det helt oslagbart. Materialval i hela huset som andas kvalité och exklusivitet. I vardagsrummet har man 6 meter i takhöjd och en lyxig inbyggd gasolbrännare som sträcker sig en meter längst vardagsrummet. 
För att verkligen tillfredsställa alla sinnen så finns ett inbyggt högtalarsystem i hela huset som styrs via app.
Vardagsrummet kan ses som husets lungor, här har man låtit installera ett estetiskt tilltalande inbyggt kylsystem högst upp i taket. 

Enorma glaspartier med skjutdörrar ger verkligen känslan av att huset och tomten är i samverkan inifrån och ut.

Köket är naturligtvis platsbyggt med grym precision. Bänkskiva i akrylsten från Corian, likså diskho från Corian. 

I anslutning till vardagsrummet har man en massiv ekdörr som ger dig en äkta känsla av att du kliver in i Yasuragi, fast hemma. Stor bubbelpool, en riktig bastu, inbyggda högtalare och väldigt goda utrymmen för relax, precis det man drömmer om.

Tomten är plan och välplanerad. Vid ena uppfarten har man ett dubbelgarage samt plats för 4-5 bilar utanför. Andra uppfarten som är helt åtskild är för attefallshuset. Poolen är i anslutning till stora sociala ytor och ett utekök som tillgodoser den mest kräsnes behov. Uteköket är utformat med perfektion, bänkskiva i betong som håller Napoleongrillen på plats. Grillen har både en gasolfunktion samt en stekhäll.

 

Generellt om huset

- Tvåvåningshus
- Fermacell för bättre energivärde
- Putsad fasad med cederträdetaljer
- Bergvärme
- 5-6 sovrum
- Exklusiva materialval 
- Vattenburet golvvärme på båda plan
- Enorm walk-in closet i master-bedroom
- Uppvärmd pool (35 °C) 3 x 6m
- Dubbelgarage
- Möjlighet till kostnadsfritt boende med hjälp av 
attefallshuset
- Lugnt område
- Närhet till kommunikation & service