BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 8

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 7042
  • 2296
  • 3060
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 81 kvm med 11 kvm balkong med fantastisk utsikt!

Du välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv i grått och plats för avhängning innanför dörr. Intill finns även en stor inredd klädkammare för ytterligare förvaring. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig, här slås man direkt av vattenkontakten och den fantastiska utsikten över inloppet. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i vitt, stänkskydd i stående vitt kakel och vitvaror i rostfritt så som kyl & frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum med plats för stor säng, även härifrån njuter du av den magiska utsikten och båtarna. Den stora balkongen som löper längs hela lägenheten har snyggt balkongräcke i glas som tar utsikten hela vägen in i lägenheten. Den rymmer både loungemöbler och matgrupp. Badrummet är helkaklat i vitt med klinkergolv i grått med golvvärme. Här finns dusch med takdusch och glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax. I föreningen finns även garage och alla lägenheter har även ett källarförråd.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.